Η Εταιρεία

Η εταιρεία Ε. ΣΚΑΛΚΩΤΟΣ & ΥΙΟΙ ΠΕΜ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1975 και έχει έδρα στο 20ο χλμ της Λεωφόρου Μαρκοπούλου στην Παιανία Αττικής. Δραστηριοποιείται στο χώρο των προκατασκευασμένων προϊόντων και τεχνουργημάτων από λευκό τσιμέντο όπως κολωνάκια, μετόπες, ζαρντινιέρες, κάγκελα περιφράξεως, οστεοθυρίδες-οστεοφυλάκια κοιμητηρίων κλπ.

Παράλληλα δε, οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν την επεξεργασία του μαρμάρου και του γρανίτη (φυσικού και τεχνητού) επί ιδιαιτέρων, απαιτητικών και εξειδικευμένων εργασιών (κατασκευή μαρμάρινων κολονακίων και κολονών, επενδύσεις τζακιών, προσόψεων κτιρίων, δαπέδων, λουτρών, πάγκων κουζίνας, κατασκευή νιπτήρων κλπ.)

Λόγω της πολυετούς απασχόλησης με τα ανωτέρω αντικείμενα και κατόπιν των επιτευγμάτων στο χώρο των τεχνικών εργασιών, έχουν απονεμηθεί κατά καιρούς διπλώματα ευρεσιτεχνίας όπως:

  • Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την προκατασκευή μετοπών εξωστών κτιρίων.
    Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την προκατασκευή μετοπών εξωστών κτιρίων
  • Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προκατασκευασμένου τοιχίου.
    Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προκατασκευασμένου τοιχίου
  • Πιστοποιητικό χρησιμότητας του Ο.Β.Ι. (Οργανισμός Βιομηχανικής ιδιοκτησίας) για τις προκατασκευασμένες οστεοθυρίδες (οστεοφυλάκια-οστεοθήκες).
    Πιστοποιητικό χρησιμότητας του Ο.Β.Ι. (Οργανισμός Βιομηχανικής ιδιοκτησίας) για τις προκατασκευασμένες οστεοθυρίδες (οστεοφυλάκια-οστεοθήκες)